Ledverlichting

Save Energy: je doet het niet alleen met ecologische verwarmingsoplossingen. Ook een duurzame verlichting spaart het milieu én … je portemonnee. Daarom zet Ecogy resoluut in op led. De voordelen zijn legio. Zo is de levensduur van ledlampen opmerkelijk hoger. Je moet ze dus veel minder snel vervangen dan andere lampen. Ledlampen worden ook niet warm. Het licht zelf is kristalhelder omdat het niet wordt gefilterd.

Een betere zichtbaarheid: het is een enorm voordeel in professionele omgevingen. Onze ledverlichting is dan ook uiterst geschikt voor industriële en kantoorgebouwen, gezondheidsinstellingen, scholen, winkels, retail … En ook voor zwembaden, sporthallen, auditoria, benzinestations, luchthavens, treinstations, voetbalvelden, parkings, garages … Zowel indoor als outdoor.

Tip! Relighting
Je huidige lampen vervangen door led? Het loont de moeite. Door het lage energieverbruik verdien je op relatief korte termijn je investering terug. Bovendien moet je niet langer om de haverklap lampen vervangen. Meer info? Steek je licht op bij ons.

Neem contact op voor
een afspraak

14 + 10 =