Onze merken

Ecogy werkt alleen samen met merken die onze visie delen. De visie op duurzaamheid, innovatie, betrouwbaarheid, comfort, gebruiks- en installeergemak. Maak kennis met onze partners: zorgvuldig voor jou geselecteerd.

Caris

100 % Italiaans. Dit merk behoort tot Fair Europ dat sinds 1985 pelletkachels produceert. Het volledige productieproces gebeurt in huis. Caris staat dan ook synoniem voor betrouwbaarheid en degelijkheid volgens de hoogste normen.

Climer

Deze Spaanse specialist produceert warmtepompen en thermodynamische systemen volgens de regels van de kunst. Alleen maar Europese componenten en altijd hightech! De installatie is gemakkelijk, het onderhoud minimaal.

Nordica

Dit Italiaanse bedrijf stamt uit 1967. Sinds zijn oprichting zet het mens en milieu centraal. Ze zijn specialist in elektronisch gestuurde verbranding van pellets en hout. Dat resulteert in straffe (hout)kachels, hydro-inserts en -kachels en cv-installaties.

Dal Zotto

Een merk van de La Nordica Extraflame Group. Exclusief in design. Ook Dalzotto kiest resoluut de kaart van biomassa. Met elektronisch gestuurde pellet- en houtverbranding voor kachels, inserts en zelfs … kookfornuizen.

Euro Alpi

Duurzaam, milieuvriendelijk en hoog rendabel: die waarden vind je terug in het Italiaanse merk Euroalpi. Hun elektronisch gestuurde pelletverbranding haalt rendementen tot 96 %. De beste prijs-kwaliteitverhouding op de markt.

Klover

Dit Italiaanse merk heeft 45 jaar ervaring in cv-kachels, -ketels en -fornuizen. Innovatief, hightech, grensverleggend met een chique en eigentijds design over de volledige productielijn. Of hoe Italiaans design en rendement perfect samenvallen.

Domusa Teknik

Hightech cv-installaties op biomassa, boilers met buffertank en warmtepompen. Domusa is een merk van Mondragon. Deze Spaanse groep is het prototype van de coöperatieve beweging. Participatie, innovatie en social responsibility staan centraal.

Atritube

De top in outdoor schoorsteenkanalen en rookleidingen. Alle afgewerkte producten hebben het Europese CE-label. Alle onderdelen en ruwe materialen zijn vergezeld met de juiste kwaliteitslabels en oorsprongscertificaten.

Save Fumisteria

Marktleider in binnenhuis kachelpijpen en rookkanalen. Dit Italiaanse huis van vertrouwen slaagt erin om zelfs een afvoerpijp een designgevoel mee te geven.

Enkele sfeerbeelden

Neem contact op voor
een afspraak

8 + 5 =