Word dealer

Meegroeien met ons? Word Ecogy-dealer

Groeien in klanten

Klanten die rechtstreeks contact met ons opnemen? Die verwijzen we steevast door naar erkende installateurs en dealers zoals jij. Op die manier groeit je omzet, zonder dat je zelf intensief moet prospecteren.

Groeien in kennis

We werken met merken die innoveren. En die hun technologie graag met jou delen. Daarom organiseren we opleidingssessies in onze Ecogy Academy in Tongeren. Zo blijf jij volledig bij en breidt je kennis alleen maar uit.

Groeien in ondersteuning

Je staat er nooit alleen voor. Onze Ecogy Support Centers (mét hotline) ondersteunen je snel en efficiënt. Op afstand én ter plaatse als dat nodig is. Van advies vóór aankoop tot technische HVAC-ondersteuning bij de installatie.

Ecogy is meer dan een merk. Het is een visie. Een visie van duurzaamheid én … van groei. Als dealer maak jij daar deel van uit. Niet aan de zijlijn, maar als een belangrijk lid van het team. En dat heeft heel wat voordelen.

Groeien in betrouwbaarheid

Ecogy gaat voor kwaliteit en duurzaamheid. Wij willen uitgroeien tot hét keurmerk voor milieuvriendelijke verwarmingstoestellen. Ons logo op jouw bestelwagen of sweater? Het versterkt jouw imago.

Groeien in leiderschap

Je maakt deel uit van de Ecogy-familie maar toch krijg je de nodige vrijheid en onafhankelijkheid. Je werkt in duidelijk afgebakende en geprivilegieerde regio’s. Ideaal om uit te groeien tot dé marktleider in jouw buurt.

Groeien in communicatie

Ecogy zet sterk in op communicatie. We ontwikkelen tal van instrumenten om onze merken te promoten. Tools die jij ook kunt gebruiken voor jouw communicatieacties. Handig én doeltreffend.

Neem contact op voor
een afspraak

7 + 5 =